2014-02-28 02:10:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - megváltozik a lelkiállapota

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem ártana végre önnek is észrevennie, mi a szép az életben. Ehhez nem is kellenek ünnepnapok, sőt. A mai napon lesz rá módja, hogy kicsit elengedje magát, és ne törődjön semmivel. Ne ijedjen meg a magányos óráktól. Most pont erre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapota. Bizony régen érezte már magát olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbáljon hatással lenni a környezetére. Most sokakat megnyugtathat a puszta jelenlétével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha egy ismerőse segítségért fordul ma önhöz, nem szabad őt elutasítania. És kezelje nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyét, mert ha bármi kitudódna, abból önnek személyesen is baja lehetne. És fontolja meg úgy a tanácsát, mintha saját magáról lenne szó!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kénytelen belátni, hogy ezúttal fordult a kocka, és ezúttal ön futhat a kedvese után. Mostantól önnek kell a kezdeményezőnek lenni, és felhívni őt, ha látni akarja. Nem lesz ez örökké így, de most így van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehézkesen gondolkodik ma, ezért nem is tudja értelmezni azt, amit az önnek jóval fiatalabbak mondanak. Legyen szó egy kollégájáról, vagy a gyermekéről, valószínűleg félig sem jut el a füléig, amit az mond. Vagy ha mégis, teljesen félreérti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nap furcsán alakul ma: eleinte minden nehézkesen indul, talán még arról is lemond, hogy a napi feladatait úgy elvégezze, ahogy szerette volna. Ám a végén kiderülhet, hogy jobban járt a spontán történésekkel. Lesz ami lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Le kellene adnia a teljesítménykényszerből. Ha kevésbé stresszeli magát, sokkal többre juthat. Igaz, hogy nem úgy, ahogy azt előre eltervezte. Nem kell, hogy mindig ön legyen a munkában az első. Inkább élvezze azt, amit csinál. Az öröm a lényeg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kellene megtorpannia az első nehézségek láttán. Ha meg akarja valósítani az álmait, akkor tovább ki kell tartania, a lehetségesen is túl. Ha megőrzi szokott konokságát, akkor egyszer helyrehozhatja a helyrehozhatatlant.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A túlérzékenysége az oka annak, hogy olyan rettenetes helyzetben érzi magát. Segítene magán, ha csak egy kicsit beleképzelné magát a másik helyzetébe. Ez lehet akár a kezdete a későbbi buddhista gyakorlatainak is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne akarjon mindig ön lenni a legokosabb. Hagyja, hogy a környezete is érvényesüljön ön mellett. Ez azért is jó ötlet, mert akit maga elé enged, az a végén a segítségére lehet. Ne legyen hát önmaga ellensége! Maradjon a háttérben!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ismeri a mondást: „Aki sokat markol, keveset fog.” Ez most sajna önre is igaz lehet, ha túl sokat akar szerezni önmagának. Ha viszont kicsit hajlandó engedni az árból, a végén sokkal többet szerezhet. Gondolkozzon távlatokban, hosszú távon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Olyan helyzet adódhat ma, hogy sikerül megjavítania egy megromlott viszonyt. Beláthatja végre, hogy semmi sem reménytelen. Lehet, hogy ennek az az ára, hogy önmaga sebet szerezzen. Mert ez teszi nyitottá és érzékennyé.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: